Velden zijn niet correct ingevuld

Samen Dementievriendelijk

1 op de 5 mensen krijgt dementie en dat maakt dat we er allemaal mee te maken krijgen. Zelf regie houden en meedoen met de maatschapij is ook boor mensen met dementie belangrijk. Dat vraagt om begrip en hulp van iedereen. Veel mensen die dementie krijgen wonen nog een geruime tijd thuis en maken gebruik van de voorzieningen van onze samenleving. Zo kan het ook zijn dat u bij uw organisatie of vereniging signalen opvangt van dementie.

Het Netwerk Dementie Steenwijkerland geeft u daarom de mogelijkheid om een training te krijgen van Samen Dementievriendelijk (Alzheimer Nederland). De training wordt gegeven door Samen Dementievriendelijk is gratis voor vrijwilligers.

De training leert u wat over de verschillende vormen van dementie. Maar vooral ook het herkennen van symptonen van dementie en hoe u hier op kunt reageren.

De training wordt gegeven op 3 juni van 13.30 - 16.00 uur in de Buze Oostwijkstraat 108 te Steenwijk en is gratis voor vrijwilligers.

U kunt zich opgeven voor 1 juni via vip@sociaalwerkdekop.nl Gegevens


Aangeboden door
Sociaal Werk de Kop - Vrijwilligers Informatie Punt

Adres
De Buze, Steenwijk

Tijdstip
13:30

Uiterste inschrijfdatum
1 jun. 2019

Sectoren
Hulpverlening, zorg en welzijn

Reactie sturen naar de aanbieder

Door middel van onderstaand formulier kunt u een reactie plaatsen op deze training. Heeft u al een account bij ons dan kunt u inloggen zodat u niet de gegevens opnieuw hoeft in te voeren.

Hoe wilt u reageren?

Organisatiegegevens

Naam & aanhef

Gegevens

Reactie

Door bovenstaande keuze aan te vinken verklaard u akkoord te gaan met de voorwaarden voor trainingen (opent in nieuw tabblad).

Naar overzicht