Velden zijn niet correct ingevuld

Communiceren en omgaan met grenzen

Heb je het wel eens ervaren? Je hebt een gesprek met iemand en je hebt het gevoel dit loopt niet helemaal lekker… Maar toch heb jij er belang bij, om dit gesprek tot een goed einde te brengen. Of je denkt tijdens een gebeurtenis: “Hey, dit is niet zoals ík het zou willen…”. Hoe zou je dan het tij kunnen keren?

Hoe communiceer je eigenlijk? Alles is communicatie, of je nu daadwerkelijk wat zegt of juist niet. Een ander heeft hier een interpretatie van en jijzelf misschien ook wel. Op welke manier kun je zelf meer invloed uitoefenen op jouw communicatie?
Dat ga je leren tijdens deze training in twee dagdelen. Je krijgt tools aangereikt, waarmee je daarna praktisch aan de slag kunt. Er is ruimte voor je eigen inbreng en vragen. Juist de situaties waar jij vragen over hebt, zullen aan bod komen.
 

Groepsgrootte: Maximaal 15 deelnemers (vol=vol)

Voor wie: (Aspirant) vrijwilligers

Kosten: gratis

Waar & wanneer: De training bestaat uit 2 dagdelen en wordt gegeven op 24 april en 16 mei 2019 van 19.00 tot 22.00 uur. Locatie is de Buze, Oostwijkstraat 100, 8331 EG in Steenwijk

Inschrijven voor de training kan t/m 10 april 2019 via de website van VIP! Steenwijkerland. www.vipsteenwijkerland.nl

Voor meer informatie kun je mailen aan vip@sociaalwerkdekop.nl of bellen met 06-30718173

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 


Gegevens


Aangeboden door
Sociaal Werk de Kop - Vrijwilligers Informatie Punt

Adres
Steenwijk

Tijdstip
19:00

Maximum deelnemers
15

Uiterste inschrijfdatum
10 apr. 2019

Sectoren
Hulpverlening, zorg en welzijn

Reactie sturen naar de aanbieder

Door middel van onderstaand formulier kunt u een reactie plaatsen op deze training. Heeft u al een account bij ons dan kunt u inloggen zodat u niet de gegevens opnieuw hoeft in te voeren.

Hoe wilt u reageren?

Organisatiegegevens

Naam & aanhef

Gegevens

Reactie

Door bovenstaande keuze aan te vinken verklaard u akkoord te gaan met de voorwaarden voor trainingen (opent in nieuw tabblad).

Naar overzicht