Velden zijn niet correct ingevuld
SVBS

SVBS

Vestigingsplaats: steenwijk

SVBS is een stichting zonder leden. De stichting wordt bestuurd door het stichtingsbestuur. De stichting heeft ten doel: het -al dan niet tegen vergoeding- ter beschikking stellen van verkeersregelaars voor evenementen in georganiseerd verband. Deze vallen te allen tijde onder toezicht van de politie in de gemeente Steenwijkerland.

Wat kan u van ons verwachten: Alle verkeersregelaars beschikken over een zogenaamde verkeersregelaarspas. Dit is een wettelijke vereiste om als verkeersregelaar te mogen optreden. Verder wordt aan alle regelaars de vereiste (wettelijk goedgekeurde) regelaarskleding en toebehoren verstrekt. SVBS beschikt over een ruim netwerk van verkeersregelaars, waarvan ook een groot aantal beschikken over een motor. Hierdoor zijn zij extra flexibel inzetbaar tijdens evenementen als bijvoorbeeld een avondvierdaagse of een evenement dat zich in meerdere plaatsen afspeelt. De verkeersregelaars dienen zich aan de gedragsregels van SVBS te houden. U kunt er daarom van op aan dat zij netjes gekleed zijn, uw bezoekers vriendelijk te woord staan en zich dienstbaar opstellen. Tevens beschikken zij over gebiedskennis en worden zij voor het evenement door de coördinator geïnstrueerd.

SVBS heeft tot op heden onder meer tijdens onderstaande evenementen verkeersregelaars ingezet: EK Skeeleren, Sail Giethoorn, WaterEvent, Wandel3daagse, Avondvierdaagse Oldemarkt, verhuizen basisschool, Spektakel van Steenwijk, Corso Vollenhove, wielerronde Steenwijkerwold, etc.

http://svbs.nl/

Aangeboden vacatures

Aangeboden vrijwilligerswerk

Aangeboden trainingen

Geen trainingen aangeboden