Velden zijn niet correct ingevuld
St. Kringloopwinkels Steenwijk e.o.

St. Kringloopwinkels Steenwijk e.o.

Vestigingsplaats: Tuk

De Kringloopwinkel is een initiatief vanuit Ander Werk in 1990. Het is een stichting met een vijfkoppig bestuur en heeft de SBBI status. (Sociaal Belang Behartigende Instelling)

De Kringloopwinkel en vrijwilligers

Onze vrijwilligers zijn echter de kern van onze organisatie, zonder hen (ongeveer 120) kunnen we niet bestaan. Veel vrijwilligers zijn actief in de winkel: sorteren, prijzen en inrichten en (niet onbelangrijk) kassawerk. Kleding sorteren en ook de winkel inrichten, vergt veel tijd en arbeidskracht. Ons Eethuisje is inmiddels wereldberoemd, heb je zin om aan de horeca te proeven? Meld je aan als vrijwilliger!

De Kringloopwinkel Steenwijk is daarom ook constant op zoek naar vrijwilligers. Heeft u zin in “het Sinterklaas gevoel” ? Namelijk dat gevoel dat je krijgt als je een doos openmaakt en nieuwsgierig bent wat er in zit? Neem contact op met het VIP.

Onderdeel van de Kringloopwinkel Steenwijk is de Kringloopwinkel in Vollenhove. In het gezellige stadje Vollenhove vindt u aan de De Kampen 3 8325 DD de Kringloopwinkel, 0527-244000.

https://kringloopwinkelsteenwijk.nl
St. Kringloopwinkels Steenwijk e.o.