Navigatie overslaan
Stel je vraag: 06-30718173
|Home|Over ons|Nieuws|Contact
   
Terug naar Nieuws

Wil jij je vrijwillig inzetten voor de vluchtelingen uit Oekraïne? Meld je dan aan!

Gepubliceerd op:
Wil jij je vrijwillig inzetten voor de vluchtelingen uit Oekraïne? Meld je dan aan!

 

Stichting Present Steenwijkerland en VIP! Steenwijkerland ondersteunen Oekraïners die zijn gevlucht voor de oorlog in hun land. Dit doen beide organisaties door het werven en coördineren van vrijwilligers die een handje willen helpen. “Door deze samenwerking hebben we een groot bereik, waardoor we van grote betekenis kunnen zijn voor deze mensen in nood” .  

 

 

 

De oorlog in Oekraïne beheerst het wereldnieuws. Veel Oekraïners zijn op de vlucht. De beelden die we via de media en om ons heen zien en horen raken ons allemaal. Veel mensen willen in actie komen. Iedereen die wil helpen als vrijwilliger, op praktisch of sociaal gebied, kan zich melden bij VIP! (Vrijwilligers Informatie Punt) Steenwijkerland of Stichting Present Steenwijkerland. Beide organisaties hebben de eerste aanmeldingen inmiddels binnen en zullen - zodra er concrete vragen zijn - de koppeling maken tussen vraag en aanbod. Hierin wordt voortdurend samengewerkt en afgestemd met de gemeente Steenwijkerland en de diverse maatschappelijke organisaties. 

 

Aanmelden als vrijwilliger

Wil je ook helpen? Dan kun je je als vrijwilliger aanmelden bij

Stichting Present Steenwijkerland via info@presentsteenwijkerlandpresent.nl of bij VIP! Steenwijkerland via vip@sociaalwerkdekop.nl.  

Wil je in de aanmelding ook alvast je contactgegevens (naam, adres, leeftijd, telefoonnummer en mailadres) opgeven? Geef ook vooral concreet aan wat je aanbod is als vrijwilliger.  

Foto's

Bekijk ook

VIP! Steenwijkerland vakantie van 11 juli tot 31 juli.

04-07-2022
Het VIP! Steenwijkerland is 3 weken gesloten (van 11 juli - 31 juli) ivm vakanties. U kunt gewoon terecht op de website van het VIP! Steenw…
Lees meer over VIP! Steenwijkerland vakantie van 11 juli tot 31 juli.