Velden zijn niet correct ingevuld

Week van de Mantelzorg

Het is komende woensdag de Dag van de Mantelzorg, een dag om mantelzorgers, jullie dus, extra te waarderen en in het zonnetje te zetten!

Ondersteunen van mantelzorgers doen we natuurlijk het hele jaar door, maar deze week nog een beetje meer. J

We zijn het hele jaar door bereikbaar voor een luisterend oor en meedenken en helpen bij vragen rond mantelzorg, dat kan via mantelzorg@sociaalwerkdekop.nl en ook via 0521-745080 of je eigen contactpersoon bij Sociaal Werk De Kop.

Via sociale media proberen we ook iedereen op de hoogte te houden, voor gebruik maakt van facebook, deze volgtip:  https://www.facebook.com/MantelzorgnetwerkSteenwijkerland

 

Helaas hebben we onze middag in de Meenthe op 10 november, met de zorginfomarkt afgelast, maar er zijn komende week nog wel andere ontmoet-momenten waar mantelzorg en mantelzorgondersteuning centraal staan en we graag het gesprek aangaan, informatie delen en gewoon graag willen horen hoe het met mantelzorgend Steenwijkerland gaat!

Onderstaand de link met het artikel in de Steenwijker Courant, voor wie deze niet ontvangt of heeft gezien.

https://steenwijkercourant.nl/steenwijk/Waardering-voor-mantelzorgers.-Ze-worden-niet-vergeten-27138933.html

Woensdagmiddag 10 november zijn we te vinden op de Markt in Steenwijk, van 14:00-16:00 uur. Zo gaan ook het Alzheimer- en Hersenletseltrefpunt, (zie bijlages) wel door.

Wellicht ontmoeten we u/jou daar of op een  van de andere momenten in wijk en dorp. Hoe dan ook, willen we ook via deze mail onze waardering uitspreken voor alle zorg die je aan je naaste geeft. Chapeau!Naar het overzicht