Velden zijn niet correct ingevuld

Uitnodiging Lokale Inclusie Agenda

UITNODIGING

 

Iedereen  moet mee kunnen doen!

ledereen moet mee kunnen doen.

0ok als u een visuele of auditieve beperking heeft. En ook als u in een rolstoel zit of slecht ter been bent. Soms lukt dat niet of niet helemaal. Bijvoorbeeld omdat onze omgeving voor beperkingen zorgt. Daar willen we wat aan doen. En daarom gaan we aan de slag met een Lokale lnclusie Agenda. Praat u mee?

UW HULP IS BELANGRIJK!

De Lokale lnclusie Agenda gaan we invullen aan de hand van thema's. Bijvoorbeeld 'Vervoer', 'Werk en inkomen' en 'Vrije tijd'. We horen graag welke belemmeringen  u daarbij ervaart. En ook, hoe we deze zoveel mogeli jk kunnen wegnemen .Vervolgens gaan we met elkaar kijken waar de priori­ teiten liggen. Dat leggen we vast in de Lokale lnclusie Agenda!

BENT U ER OOK BIJ?

We organiseren drie bijeenkomsten. U kunt zelf bepalen bij welke bijeenkomstu wilt zijn. Het programma van de avonden verschilt niet. We beginnen om 19.30 uur. Er is een doventolk aanwezig. U bent van harte welkom!

Do 27 juni  I   De Meenthe Steenwiik

Di 2 iuli I  de Burght Vollenhove

Di 16 iuli I Dalzicht Oldemarkt

AANMELDEN

Laat u ons weten of u op een van de avonden aanwezig bent? U kunt zich aanmelden door een e-mail te sturen naar Jinda.de.graaf@steenwijkerland.nl.

Wilt u er meer over weten? Dan kunt u bellen met Willie van der Spek, te bereiken via telefoonnummer 1405210.

Praat u mee?Naar het overzicht