Velden zijn niet correct ingevuld

29 januari Workshop voor vrijwilligersclubs: ‘Presenteer je organisatie online’

Workshop voor vrijwilligersclubs: ‘Presenteer je organisatie online’

 

 

Hoe kun je meer bekendheid realiseren voor jouw vereniging, club of organisatie? Je kunt van van social media (Facebook, Instagram en Twitter) gebruik maken om meer zichtbaar te worden. Maar hoe werkt dat? Is het ingewikkeld, gaat er veel tijd in zitten? Wat kost het? En gaat het werken? En hoe kun je makkelijk een e-mailnieuwsbrief ontwerpen en versturen? En op welke manier kun je hiervoor bijvoorbeeld het programma Mailchimp inzetten? Ben je benieuwd wat je met online-media allemaal kunt doen met en voor je organisatie, steek dan je licht op tijdens deze workshop van de Kenniskaravaan. Laat je informeren over de mogelijkheden, met aandacht voor jouw situatie tijdens een presentatie bij Bijzonderonline aan de Woldmeentherand in Steenwijk. Bijzonderonline is onderdeel van Bijzonderdruk en houdt zich bezig met alles tussen websites en online marketing. Kijk voor meer informatie op bijzonderonline.nl.

 

Het is een workshop in de Kenniskaravaan, die half oktober feestelijk is gestart. Via de Kenniskaravaan kun je als vrijwilliger(sclub) een steun in de rug krijgen wat betreft de vele uitdagingen waar je in deze tijd voor komt te staan. Ondernemers delen hiervoor graag hun kennis en ervaring. Bij de start waren er maar liefst drie workshops en nu rolt de Kenniskaravaan verder met één workshop per 6 à 8 weken. De Kenniskaravaan is ontstaan uit een samenwerking tussen de Steenwijkerlandse Uitdaging en Sociaal Werk de Kop.

 

De workshop ‘Presenteer je organisatie online’ vindt plaats op dinsdag 29 januari, aanvang 19.30 uur bij Bijzonderdruk, Woldmeentherand in Steenwijk. Deelname is gratis. Aanmelden kan t/m 25 januari via kenniskaravaan@steenwijkerlandseuitdaging.nl o.v.v. je naam/namen, e-mailadres(sen), telefoonnummer en organisatie.Naar het overzicht